Een Belgische octrooiaanvraag te koop: Het gaat hier over een toestel voor het aanleren van de basis technieken zwemmen.

 

patent te koop basistechnieken zwemmen 

 

Bekijk het filmpje voor meer nuttige informatie of contacteer ons bureau op het nummer 03/225.00.60 indien u interesse of vragen hieromtrent heeft (Referentie BE OA 20117 / 0128 – Meurs Patrick).

 

 

 

Het betreft hier een kruk, meer speciaal een loopkruk zoals een elleboogkruk of een wandelstok, voorzien van een steel (2) met aan één uiteinde een steunpunt (3) om bij gebruik op de grond te kunnen steunen en van een handgreep (5), daardoor gekenmerkt dat de kruk (1) voorzien is van een klem (7) voor de bevestiging van de kruk (1) aan een tafelblad (8) of dergelijke.

Indien u meer informatie wenst, kunt u ons altijd contacteren of bel 03/225.00.60 (vermeld onze referentie 43625BEU / PV).

Kaatswand voor het terugkaatsen van ballen, bestaande uit een verticaal opstaande steunwand waarbij de verticaal opstaande steunwand voorzien is van een meervoud van terugkaatsvlakken die niet evenwijdig zijn met de opstaande steunwand. De kaatswand is bruikbaar voor trainingen en oefeningen van onder andere voetballers.

Bekijk het filmpje voor meer nuttige informatie:

 Neem contact met ons op het nummer 03/225.00.60 indien u interesse of vragen hieromtrent heeft (vermeld onze referentie 43174-BE-U / PV).