"Digitalisering van dienstverlening.” Het klinkt zo onpersoonlijk, ondoorzichtig en u kan twijfelen of het wel kwaliteit biedt. Maar studies uit onze buurlanden tonen aan dat deze evolutie razendsnel gaat, denk concreet maar aan de afbouw van persoonlijke bankdiensten.

samenwerking tussen patent bureau en ondernemers platform save your time

Save Your Time bewijst dat advies via de digitale weg wel degelijk persoonlijk, transparant en kwalitatief is. Wij zijn dan ook trots u onze samenwerking te melden met onze partner Save Your Time.  Samen met ons en andere partners zetten zij het eerste ondernemersplatform neer, waar wij u als klant advies geven én uw concrete vragen beantwoorden. Klik hier om de lijst van onze partners te bekijken.

Bovendien geniet u als ondernemer onmiddellijk van de kennis van de andere partners van Save Your Time, die op basis van een kwaliteitscharter, snel en transparant reageren. Op deze manier werkt dit ook kostenbesparend voor u.

Dit ondernemersplatform is in België een unieke digitale ontwikkeling en wij geloven zeker dat wij hiermee de brug naar een nog betere dienstverlening maken.

Mogen wij u dan ook uitnodigen in te loggen op www.saveyourtime.be?