U bent op zoek naar een octrooi of patent of u wilt uw intellectueel eigendomsrecht te koop aanbieden? Sinds kort bieden wij bij Bureau M.F.J. Bockstael nv u een service en platform aan die het kopen en verkopen van eigendomsrecht mogelijk maakt.

 

Om onze klanten steeds beter van dienst te zijn met deze nieuwe 'markt voor intellectuele eigendom', stellen wij onze website volledig gratis ter beschikking om uw intellectueel eigendomsrecht op te plaatsen. Wij zorgen voor een correcte behandeling tussen aanbieder en koper en begeleiden onze klanten zo goed mogelijk in dit proces. Gedurende uw zoektocht naar of de verkoop van een eigendomsrecht staan wij als professionals u bij met uitgebreide technische kennis en know how.

 

Indien u geïnteresseerd bent in het kopen of het verkopen van een octrooi of andere of u wenst meer informatie omtrent een eigendomsrecht in aanbieding, dan surft U naar onze website en vindt u onder PatentMarQet een gedetailleerde uitleg.  U hoeft zich niet te registreren of aan te melden, het volstaat om ons via mail op de hoogte te stellen van uw interesse in het kopen of verkopen van een eigendomsrecht. Aarzel zeker niet en kom alvast een kijkje nemen op onze marktplaats. Uw vragen worden confidentieel behandeld indien u dat wenst, waarbij Uw gegevens in eerste instantie niet worden vrijgegeven zolang u dat wenst.

 

U kan het aanbod inzake intellectuele eigendomsrecht hier raadplegen of neem contact met ons op indien u meer informatie wenst.

 

Gerelateerde artikelen: Kan ik mijn octrooiaanvraag verkopen of in licentie geven? - Wat is een licentie op een merk, model of patent?