Dakrandsysteem ‘PRO ATTIKA’ – BSTB ECONSULT

Systeem voor strakke gevels zonder dakrand (Bouwsector)

ProAttika® is een innovatief systeem voor gevels zonder dakrand. Het is een innovatief verzonken dakrandsysteem voor minimalistische architectuur. De dakrand kon voorheen nog wel een storend element zijn of lokale vervuiling veroorzaken in de vorm van afloopstrepen. Dit alles is verleden tijd met het innovatieve dakrandsysteem.

Dakrandsysteem voor minimalistische architectuur

Bij het ProAttika® systeem wordt de gevel afgewerkt tot aan de bovenrand van het gevelvlak zonder zichtbaar dakrandprofiel. Dit innovatief dakrandsysteem of concept garandeert een perfect naadloze en waterdichte overgang van de gevels naar dak. Het systeem is toepasbaar op de buitengevelisolatiesystemen en gevelafwerkingen zoals sierpleister, minerale steenstrips of betonlook.

De kern van het systeem is een speciaal gevormd isolatieblok van EPS en een profiel. Het ProAttika® profiel bestaat uit een basisprofiel waar een afsluitprofiel overheen geschoven wordt. Het profiel maakt een perfecte uitlijning en een 100% waterdicht geheel mogelijk.

Met het systeem sluit de dakisolatie van het plat dak perfect aan op de buitengevelisolatie. Hierdoor zijn er geen ongeoorloofde warmteverliezen meer en wordt uw gevel thermisch optimaal ingepakt.

Back to top