Innovatie ‘PORTANT PRALINE’ – THE LONDON

WANNEER ONDERNEMINGSZIN, DESIGN EN ANTWERPSE TROTS SAMENSMELTEN TOT EEN HEERLIJKE, UNIEKE PRALINE.

PortAnt, zoals de nieuwe praline gedoopt werd, staat symbool voor de unieke link tussen de wereldreputatie die Belgische chocolade geniet, en de haven van Antwerpen, waarlangs scheepsladingen cacaobonen ingevoerd worden. De vorm van de praline zet die connectie mooi in de kijker en is beschermd door een modelregistratie.

Het restaurant THE LONDON kreeg de exclusieve toestemming van Het Antwerps Havenbedrijf en Zaha Hadid Architects om de beeltenis van het gebouw te gebruiken. De zaakvoerders gingen vervolgens met de Antwerpse topchocolatier Jitsk Heyninck in zee voor de ontwikkeling en productie van de praline. De topchocolatier staat bekend voor zijn verfijnde pralines, handgemaakt en vervaardigd met topproducten.

De PortAnt praline zal in THE LONDON als mignardise aangeboden worden, maar kan ook besteld worden als (relatie) geschenk in een smaakvolle verpakking.

patent vormgeving
Back to top