Innovatie ‘Longtainer’

Innovatie 'LONGTAINER'

LONGTAINER is een nieuwe en innovatieve manier om lange producten (zoals buizen, staven, planken…) te verpakken, manipuleren, stockeren en transporteren.

Recycleerbaar

LONGTAINER maakt gebruik van volledig recycleerbare en herbruikbare modules en zorgt voor een enorme vermindering van verpakkingsafval. Het gebruik van LONGTAINER zorgt dus voor een duurzame samenleving en circulaire economie.

Er worden op deze manier duizenden kg hout bespaart…

Gebruik

De modules passen op elkaar zoals Legoblokjes en zorgen voor een veilige stapeling.

In tegenstelling tot vele andere methoden worden de verpakte materialen niet belast, zo is er geen risico op scheef zakken of verschuiving.

Het systeem is compatibel met alle bestaande transportmiddelen. Voor bovenloopkranen is er een hijsframe beschikbaar dat snel en veilig op de bovenkant van de modules kan worden geklikt. Het maakt volledig geautomatiseerde magazijnen mogelijk en kan worden gebruikt voor het laden van vrachtwagens en open top containers.

Longtainer

Investeer nu

LONGTAINER is momenteel op zoek naar investeerders die geloven in het product en bereid zijn te investeren in verdere ontwikkeling en groei. 

Heeft u interesse om te investeren in dit product?

Neem dan contact op met ons via patents@bockstael.be voor meer informatie over investeringsmogelijkheden en om deel uit te maken van dit opwindende en veelbelovende project.

 

Back to top