Je bent van plan een pop-up te openen of de plannen zijn reeds ver gevorderd, maar je hebt er waarschijnlijk nog niet bij stilgestaan om je dierbare merk of idee te laten beschermen?

Een pop-up is bedoeld om veel volk te lokken en je producten of diensten in een korte tijd te laten opvallen en populair te maken. Er zullen dus veel mensen van je pop-up horen.

merken trademark pop up 

Daarom is het erg belangrijk je merk, logo of concept te beschermen zodat anderen niet de vruchten van jouw succes plukken en je merk, logo of concept kopiëren.

Bureau M.F.J. Bockstael is een Antwerps merk- en octrooibureau dat reeds 80 jaar actief is in de IP-sector en de meest uiteenlopende dossiers heeft behandeld.

Hoe gek of vindingrijk je pop-up idee ook is, wij vinden er de geknipte bescherming voor en helpen je mee een succesvolle professionele toekomst uit te bouwen.

Natuurlijk, en gelukkig maar, zijn er nog mensen met leuke ideeën die ook innovatieve namen kunnen verzinnen. Daarom is het belangrijk eerst een opzoeking te laten uitvoeren om zeker te zijn dat je gekozen naam nog niet door iemand anders gebruikt wordt.

Vervolgens wordt je merknaam, concept of logo gedeponeerd in de Benelux, een bescherming die enkele jaren geldig is! Daar hoef je je dus ook niet meteen meer zorgen over te maken.

Ook al blijft je pop-up kortstondig bestaan, als je de microbe te pakken hebt en je merk is succesvol, is de kans groot dat je succesverhaal een vervolg krijgt.

“The sky is the limit” en je merk volgt mee. De bescherming kan bovendien uitgebreid worden naar eender welk land dat je belangrijk vindt.

 Neem vrijblijvend contact met ons op zodat wij je kunnen helpen met het beschermen van jouw te (ont)poppen zaak.