Bockstael: We protect your IP – Archimedes Patents, Bureau De Rycker en Bureau MFJ Bockstael Bundelen Krachten

[Antwerpen, 29 Mei 2024] – Bockstael, uw vertrouwde partner gedurende meer dan 80 jaar voor al uw Intellectuele Eigendom, kondigt verheugd de fusie aan van drie vooraanstaande octrooikantoren – Archimedes Patents, Bureau De Rycker en Bureau MFJ Bockstael. Deze strategische samensmelting brengt decennia aan expertise, een rijkdom aan middelen en een gedeelde toewijding aan innovatie samen, waardoor Bockstael zich opwerpt als dé pionier in het landschap van patenten en merken.

 

Deze mijlpaal markeert niet alleen de samensmelting van bedrijven, maar ook een bundeling van waarden, passie en toewijding om onze klanten op een uiterst toegankelijke manier te bedienen. Door de krachten van Archimedes Patents, Bureau De Rycker en Bureau MFJ Bockstael te bundelen, komt Bockstael naar voren als een gevestigde waarde in het veld, uitgerust om een uitgebreid scala aan patentdiensten aan te bieden.  Maar Bockstael is nog veel maar dan dat, namelijk de one stop shop voor al uw IP werk, met onder andere Trademarks, Designs, …We staan u graag bij met advies in alle domeinen van Intellectuele Eigendom.

 

Bij Bockstael begrijpen we dat innovatie de motor van vooruitgang is. Of u nu een innovatieve start-up bent met een baanbrekend idee of een gevestigd bedrijf dat zijn intellectueel eigendom wil beschermen, Bockstael is uw betrouwbare partner in elk stadium van het proces. Van het opstellen en behandelen van patenten tot portefeuillebeheer en handhaving: ons team van ervaren experts is toegewijd aan het beschermen van uw innovaties en het maximaliseren van hun potentieel op de wereldmarkt.

 

Met deze fusie garanderen we natuurlijk de voortzetting van onze kwaliteit en onze persoonlijke aanpak. Met toegang tot een uitgebreide talentenpool, geavanceerde technologie en een breder netwerk van branchecontacten staat Bockstael klaar om nog meer waarde en ondersteuning te bieden voor uw Intellectueel Eigendom. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Wel, we komen ons graag even persoonlijk voorstellen en verder toelichten hoe we u verder kunnen helpen, in uw IP traject. Samen zullen we innoveren, inspireren en machtigen – want bij Bockstael is uw succes onze prioriteit.

 

De fusie is dan ook een nieuwe mijlpaal in de al rijke geschiedenis van het kantoor.  Deze nieuwe mijlpaal zal gemarkeerd staan als één van innovatie en dynamiek op elk vlak. Met Equinox als nieuw ERP systeem, staan we garant voor een moderne en interactieve manier van werken, waarin communicatie met klanten en een zorgeloze service vooropstaan.  Daarnaast kondigen zich een aantal seminars, webinars en koffienars aan om dieper in te gaan op de steeds veranderende wereld van Intellectueel Eigendom.  Ontdek het nieuwe Bockstael!

 

Voor meer informatie over Bockstael en ons uitgebreide scala aan patentdiensten, bezoek alstublieft website of neem contact met ons op via +32 (0)3 225 00 60 of tom.timmerman@bockstael.be.

Back to top