Bureau M.F.J. Bockstael partnert met Voka Antwerpen-Waasland

Bureau M.F.J. Bockstael partnert met Voka Antwerpen-Waasland

Bureau Bockstael gaat samenwerken met Voka Antwerpen-Waasland. Een belangrijke stap voor beide partijen om ondernemers in de regio optimaal te kunnen ondersteunen.
Tinneke Jacobs CEO Bureau Bockstael

Voka Antwerpen-Waasland, de regionale afdeling Antwerpen-Waasland van het Vlaams netwerk van ondernemingen, heeft als doel om de belangen van ondernemers in de regio te behartigen en hen te ondersteunen bij hun zakelijke activiteiten.

 

 

Bureau Bockstael zal hen dus kunnen bijstaan en eersterangs advies kunnen bieden bij de bescherming van innovaties, merken en modellen.

 

Daarnaast zullen er regelmatig evenementen en seminaries georganiseerd worden waarbij ondernemers meer te weten kunnen komen over het beschermen van intellectueel eigendom en het belang ervan voor hun bedrijf.

 

Ook Tinneke Jacobs, CEO bij Bureau Bockstael, is enthousiast: “Met onze gezamenlijke kennis en ervaring zullen we ondernemers kunnen helpen bij de groei en het succes van hun bedrijf. We zijn dan ook zeer verheugd om deze samenwerking aan te gaan.”

Bureau Bockstael zorgt al meer dan 80 jaar voor steun en ontwikkeling van duurzame innovaties. Samen zullen Bureau Bockstael en Voka Antwerpen-Waasland een positief signaal kunnen geven om te werken aan een duurzame toekomst.

“Met onze gezamenlijke kennis en ervaring zullen we ondernemers kunnen helpen bij de groei en het succes van hun bedrijf. We zijn dan ook zeer verheugd om deze samenwerking aan te gaan”, verteld Tinneke Jacobs, CEO bij Bureau Bockstael.

Back to top